Samsung Cafeteria

Contemporary international company headquarters encourages think tank activities by offering onsite dining conducive to furthering corporate culture.

 

  • Created vibrant and energetic spaces punctuated by bold colors and curved shapes in custom steel entry canopy and divider. Also, designed curved divider walls defining CEO’s special table and speaker’s platform.
  • Added custom artisanal elements, including hand-painted murals of food and employees in park-like setting on soffits to bring the outdoor scene inside. Also, created an etched-and-painted glass divider in a microchip design defining a “think bar” with computer hook-ups.
  • Calculated space planning to move lunchtime rush through cafeteria quickly and efficiently, while highlighting food options clearly and appetizingly.